LABORATORIUM MEUBELS NODIG?

Laboratoriameubel leverancier met een no-nonsense attitude. Enlab International is een specialist op het gebied van laboratoria. We leveren wat we beloven oftewel what we say is what we do

engineering van laboratorium en leveren van laboratorium meubilair aan boord van de Shell Prelude

Shell Prelude lab, uniek in zijn soort

Prelude FLNG is de grootste drijvende supertanker die ooit is ontwikkeld. Op de tanker wordt aardgas omgezet in vloeibaar gas (LNG). Opdrachtgever is Royal Dutch Shell. Trots zijn we op onze bijdrage in het ontwerp, de bouw en de installatie van een specialistisch en hoogwaardig laboratorium aan boord van de Prelude FLNG. Ondanks de vele complexe scenario’s en regels (zoals orkanen, bewegingen van het schip, maritieme regelgeving, beperkte ruimte etc.) zijn we erin geslaagd om in samenwerking met de gebruikers een passend ontwerp te maken en op te leveren.

What we say is what we do

“Ik kan er van balen als het laboratorium niet gebruikt wordt na oplevering door bijvoorbeeld een reorganisatie of de politieke situatie in het land. Vind het belangrijk om met trots te kunnen terugkijken op een project.” Een goed project geeft voldoening; zowel voor de klant als voor ons. Samen met de klant en de laboratorium gebruikers terugkijken op een mooi, werkend afgeleverd laboratorium. Daar met z’n allen staan en tot de conclusie komen “Its Done!“.

Render van ontwerp van laboratorium

Besparing van 10-30%

Besparing van 10-30% op de totale investering door onze unieke RIGHTFIT en BUDGETFIT aanpak. We kijken naar wat er werkelijk nodig is en houden bij of dit binnen het budget valt. In projecten hebben we (bijna) altijd te maken met meerdere belangen in de diverse lagen van de organisatie; door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en leveren van laboratoria kunnen we op vele levels sparren en helpen in de besluitvorming. Onze ervaring stelt ons in staat de werkelijke “requirements” en de “nice to have” te identificeren en waardoor we RIGHTFIT en BUDGETFIT zijn en blijven.

Separate the Bull from the Sh’t

Hoge klanttevredenheid door de klant te helpen de juiste keuzes te maken.
“We verkopen oplossingen dankzij onze “hands-on”/inhoudelijke kennis van Laboratoria. Geen warrige verhalen/geen loze beloften. We doen simpelweg wat we beloven – “What we say is what we do”. Net als projecten en onze klanten zijn wij ook dynamisch; flexibel in de uitvoering van het project maar ook met de inrichting van het laboratorium. We zijn bereid de “extra mile” te lopen voor een werkend laboratorium.”

Geen bullsh*t, leveren wat nodig is

Comments are closed